Disclaimer

De Eerlijke Bloemengids is samengesteld op basis van een landelijke inventarisatie van verkooppunten. De informatie in de gids is door verkooppunten zelf aangeleverd op basis van een enquête en is niet door Hivos gecontroleerd. Consumenten kunnen in de gids aangeven wanneer zij bij een verkooppunt geen zichtbaar aanbod van eerlijk, duurzaam en/of biologisch gecertificeerde bloemen kunnen vinden. Hivos neemt dan contact op met het desbetreffende verkooppunt om dit te verifiëren. Verkooppunten zijn niet in de gids opgenomen wanneer geen of te weinig informatie is verstrekt, indien onvoldoende zeker is dat eerlijke, duurzame en/of biologische bloemen worden verkocht of indien deze bloemen niet zichtbaar voor de consument worden aangeboden. Heeft uw winkel ook een zichtbaar aanbod van eerlijke, duurzame en/of biologische gecertificeerde bloemen en wilt u in de gids worden opgenomen, dan kunt u dit laten weten via eerlijkebloemengids@hivos.nl.

Hivos heeft de inhoud van deze website is met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht en de informatie op de website wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. Hivos kan echter niet garanderen dat de informatie op de website altijd juist, volledig en up-to-date is. Hivos accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Aan de op de website gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere organisaties zijn ontworpen en onderhouden. De juistheid en volledigheid van de op deze website gepresenteerde informatie kan Hivos niet garanderen.

Het is toegestaan om de informatie op deze website te gebruiken, mits Hivos als bron vermeld wordt.